Landgoed Baak

In de IJsselvallei, midden tussen de Hanzesteden Doesburg en Zutphen ligt het rustige dorpje Baak. Aan de rand van het dorp vind u het monumentale en karakteristieke Landgoed Baak, omringd door een schitterende tuin met mooie waterpartijen en eeuwenoude bomen.

Sinds 2007 is Landgoed Baak in eigendom van Ellel Ministries Nederland. Ellel Ministries geeft hier cursussen en training voor diepgaande toerustiging in Christelijke gebedsgenezing en discipelschap. 

Naast het werk van Ellel Ministries is Landgoed Baak een ideale en rustige omgeving voor kerk en gemeente evenementen zoals leider retreats, Alphadagen of -weekenden en bijbelse cursussen. Ook is Landgoed Baak de perfecte locatie voor een kerkelijke huwelijksinzegening op basis van Gen.1:27 en Ef.5:31-32. Als u belangstelling hebt voor het huren van onze groepsaccomodatie voor bovenstaande doeleinden, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier rechts op de pagina. Als groepsaccomodatie kunnen wij geen individuele kamers verhuren aan verschillende huurders. (NL)